Говори се че, тази година /2008/2009 уч. година/ всички ще сме една смяна т.е. САМО ПЪРВА СМЯНА. Всички класове от 5 до 8 клас ще са по 2 броя Какво мислите вие?
Група: Members
Потребител: 17
Цитат(master @ Jul 13 2008, 07:42 PM)
Говори се че, тази година /2008/2009 уч. година/ всички ще сме една смяна т.е. САМО ПЪРВА СМЯНА. Всички класове от 5 до 8 клас ще са по 2 броя Какво мислите вие?
Do kade stigna svetat. Foruma e perfekten ama saita e boza lichno mnenie (samo ne kazvaite koi te pita )
.. Аз съм съгласна всички да сме една смяна като няма достатъчно деца. Но поне да не сме само първа или втора смяна. Защо не се направи например от 9 часа до 3 часа?
Потребител: 20
Цитат(ivkAa @ Sep 6 2008, 01:32 PM)
.. Аз съм съгласна всички да сме една смяна като няма достатъчно деца. Но поне да не сме само първа или втора смяна. Защо не се направи например от 9 часа до 3 часа?
Много удобно. Ще е добре ако всички сме 1ва смяна защото има? цял ден на разположение а пък 2рата смяна .... трагва? в 12:00 пребира? се в 17:30 .. пи?е? дома?на ... и на сутринта учи? за 2 часа .. и не остава време за нищо..
Да.. може от 9 до 3 идеалноо :D Говори се, че ще има униформи .. ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТОВА и сега се говори че през новата 2008/2009 ще има униформи.. ВЯРНО Л? Е?
Относно смените- ВС?ЧК? ЩЕ БЪДЕМ САМО ПЪРВА СМЯНА (цялата година) Часовете ще започват в 8,00 и ще бъдат по 45 минути Междучасията ще бъдат по 10 минути! Голямото междучасие ще бъде след 2-я час и ще бъде 25 минути!
ЧЕСТ?ТО НА ПЕЧЕЛ?ВШ?ТЕ! ЧЕСТ?ТА НОВА УЧЕБНА ГОД?НА!
Относно смените- ВС?ЧК? ЩЕ БЪДЕМ САМО ПЪРВА СМЯНА (цялата година) Часовете ще започват в 8,00 и ще бъдат по 45 минути Междучасията ще бъдат по 10 минути! Голямото междучасие ще бъде след 2-я час и ще бъде 25 минути!
ЧЕСТ?ТО НА ПЕЧЕЛ?ВШ?ТЕ! ЧЕСТ?ТА НОВА УЧЕБНА ГОД?НА!
Всичко е супер самоче часовете 45 мин малко ми умръзва.
Потребител: 59
То дали 40 или 45 - все тая. Хубаво е, че сте само първа смяна, поне на мен щеше да ми хареса в 7/8 клас. Сега предпочитам втора, защото като се прибера - не мога да уча. Все си намирам някакво друго занимание.